середу, 23 січня 2019 р.

Пам'ятка батькам


ПАМ’ЯТКА БАТЬКАМ
На жаль, все частіше трапляються випадки залякування серед дітей, і вони демонструють, наскількі трагічними можуть бути наслідки булінгу для окремої дитини, сім’ї та навіть громади. Залякування може призвести до низької самооцінки, суїцідальних думок, гніву та інших психічних і фізічних проблем. Саме тому педагогічним колективом закладу розроблено алгоритм заходів щодо протидії боулінгу в дитячому колективі.

АЛГОРИТМ ДІЙ КЛАСНОГО КЕРІВНИКА
1.                Класний керівник зобов’язаний відвідати родину із числа сімей, діти яких систематично порушують правила внутрішкільного розпорядку школи (систематичне запізнення на уроки, порушення дисципліни під час перерв та уроків, провокування конфліктних ситуацій у школі, використання нецензурних слів, схильність до шкідливих звичок) або є учасниками булінгу. Попередньо домовитись, у телефонному режимі, з батьками про відвідування родини, зазначивши мету та ціль відвідування.
2.                Скласти акт обстеження умов проживання дитини.
3.                Розробити та узгодити план спільних дій з батьками щодо усунення даного правопорушення.
4.                Погодити графік проведення індивідуальних консультацій педагогами соціально-психологічної служби закладу.
5.                Надати звіт про проведену роботу заступнику директора з виховної роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар